Pełnia Smaków

Przepisy kulinarne, przyprawione odrobiną inspiracji

Menu

Skip to content
  • Strona główna
  • Przepisy
    • Dania główne
    • Zupy
    • Wypieki
    • Desery
    • Sosy
    • Dodatki
    • Sałatki
    • Przystawki
    • Napoje
    • Przekąski
  • Inspiracje
    • Śniadania
    • Obiady
  • Kuchnia dla odważnych
  • Akcja #niewkubeł
  • Kontakt

Inspiracje

Zapiekanka ziemniaczana z mięsem mielonym

Pikantne skrzydełka (Hot wings)

Zupa cebulowa z białym winem

Quiche ze szparagami

Pudding chia z bakaliami

Pieczone udka z kurczaka

Krem z dyni

Zupa serowa

Kurczak w panierce sezamowej

Ziołowe żeberka

Muffiny jajeczne

Bananowe ciastka owsiane

Tosty francuskie z nutellą

Omlet z grzybami

Bruschetta

Kalmary w tempurze

  • 2 z 3
  • « Poprzednie
  • 1
  • 2
  • 3
  • Następne »

Najnowsze wpisy

  • Smoothie z jarmużu
  • Tort malinowy
  • Racuchy żytnie z jabłkami
  • Sałatka z makaronem i serem feta
  • Eklerki

Kategorie

  • Akcja #niewkubeł
  • Aktualności
  • Dania główne
  • Desery
  • Dodatki
  • Inspiracje
  • Kuchnia dla odważnych
  • Napoje
  • Obiady
  • Przekąski
  • Przepisy
  • Przystawki
  • Sałatki
  • Śniadania
  • Sosy
  • Wypieki
  • Zupy

RSS Najnowsze posty kulinarne

  • Tosty zapiekane z roladą kozią, salsą warzywną i pesto z liści rzodkiewek 14 lutego 2019
    Kromki pieczywa posmarować mieszaniną oliwy i czosnku. Na każdej kromce położyć plasterek rolady koziej. Zapiec w piekarniku do zrumienienia. Rzodkiewki i ogórka pokroić w kosteczkę, dodać posiekany szczypiorek. Z liści rzodkiewki i oliwy zrobić pesto – miksując i doprawiając solą i pieprzem... 
  • Karpatka 14 lutego 2019
    Karpatka to klasyk wśród ciast, który na pewno chociaż raz jadłaś. Ciasto parzone przełożone domową wersją kremu budyniowego. Po prostu pyszne.   Ciasto parzone jest bardzo proste i możesz je wykorzystać również do przygotowania eklerków lub ptysi. Leciutkie jak piórko, chrupiące i nieco wilgotne.
Pełnia Smaków Softkiss Fundacja Konsensus Bezapelacyjnie TipCapital TipCapital
COPYRIGHT 2019 © PEŁNIA SMAKÓW