Spaghetti z pesto bazyliowym i parmezanem


x

Łatwy

Przystępny


Szybko i pysznie. Masz dzień w biegu i brak sił na przygotowywanie wymyślnych potraw, a nie chcesz sięgać po gotowe dania? Jeśli tak, to ten przepis jest zdecydowanie dla Ciebie 🙂 Zapraszamy spaghetti z pesto bazyliowym i parmezanem!

0 z 5 (0 głosów)

0 z 5 (0 głosów)

Przygotowanie
20 min
Przygotowanie 20 min
Gotowe 20 min

SKŁADNIKI:

Porcje
2

  • makaron spaghetti - 200 g

  • starty parmezan - 60 g

  • pesto bazyliowe - 5 łyżeczek

  • pieprz

PRZYGOTOWANIE

Makaron gotujemy al dente zgodnie z instrukcją na opakowaniu, następnie odcedzamy.

Dodajemy zielone pesto bazyliowe – może być kupione lub zrobione samodzielnie. Mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem do smaku.

Spaghetti serwujemy posypane parmezanem.


Podziel się swoją opinią!

0 komentarzy

Pokaż komentarz

Przepraszamy wystąpił błąd, spróbuj ponownie za chwile.

Podana treść jest wulgarna. Prosimy, zmień ją!

Źródło:

Zgłoś niestosowny komentarz

Drogi Użytkowniku,
Serwis Pełnia Smaków przetwarza Twoje dane osobowe oraz używa plików cookie. Klikając przycisk „akceptuje”, pozostając na stronie oraz zamykając ten komunikat, wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych zgodnie z naszą Polityką Prywatności oraz zobowiązujesz się do przestrzegania Regulaminu Serwisu.