pelniasmakow-banner

Spaghetti z pesto bazyliowym i parmezanem


x
difficult icon - Pełnia Smaków

Łatwy

cost icon - Pełnia Smaków

Przystępny


Szybko i pysznie. Masz dzień w biegu i brak sił na przygotowywanie wymyślnych potraw, a nie chcesz sięgać po gotowe dania? Jeśli tak, to ten przepis jest zdecydowanie dla Ciebie 🙂 Zapraszamy spaghetti z pesto bazyliowym i parmezanem!

Pełnia Smaków - preloader

0 z 5 (0 głosów)

Pełnia Smaków - preloader

0 z 5 (0 głosów)

time icon - Pełnia Smaków Przygotowanie
20 min
time icon - Pełnia Smaków
Przygotowanie 20 min

SKŁADNIKI:

servings icon - Pełnia Smaków Porcje
2

  • makaron spaghetti - 200 g

  • starty parmezan - 60 g

  • pesto bazyliowe - 5 łyżeczek

  • pieprz

PRZYGOTOWANIE

Makaron gotujemy al dente zgodnie z instrukcją na opakowaniu, następnie odcedzamy.

Dodajemy zielone pesto bazyliowe – może być kupione lub zrobione samodzielnie. Mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem do smaku.

Spaghetti serwujemy posypane parmezanem.


Podziel się swoją opinią!

0 komentarzy

Pokaż komentarz

Pełnia Smaków - preloader

Przepraszamy wystąpił błąd, spróbuj ponownie za chwile.

Podana treść jest wulgarna. Prosimy, zmień ją!

Źródło:

close icon | Pełnia Smaków

Zgłoś niestosowny komentarz

Pełnia Smaków - preloader

Drogi Użytkowniku,
Serwis Pełnia Smaków przetwarza Twoje dane osobowe oraz używa plików cookie. Klikając przycisk „akceptuje”, pozostając na stronie oraz zamykając ten komunikat, wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych zgodnie z naszą Polityką Prywatności oraz zobowiązujesz się do przestrzegania Regulaminu Serwisu.