Spaghetti z pesto bazyliowym i parmezanem

Łatwy

Przystępny
Szybko i pysznie. Masz dzień w biegu i brak sił na przygotowywanie wymyślnych potraw, a nie chcesz sięgać po gotowe dania? Jeśli tak, to ten przepis jest zdecydowanie dla Ciebie 🙂 Zapraszamy spaghetti z pesto bazyliowym i parmezanem!
|
![]() 0 z 5 (0 głosów) |
|
![]() 0 z 5 (0 głosów) |
![]() |
Przygotowanie |
20 min |
![]() |
|
Przygotowanie | 20 min |
SKŁADNIKI:
![]() |
Porcje |
2 |
makaron spaghetti - 200 g
starty parmezan - 60 g
pesto bazyliowe - 5 łyżeczek
pieprz
PRZYGOTOWANIE
Makaron gotujemy al dente zgodnie z instrukcją na opakowaniu, następnie odcedzamy.
Dodajemy zielone pesto bazyliowe – może być kupione lub zrobione samodzielnie. Mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Spaghetti serwujemy posypane parmezanem.
Podziel się swoją opinią!
0 komentarzy
Pokaż komentarz

Podana treść jest wulgarna. Prosimy, zmień ją!