Najlepsza pasta jajeczna

 

(czas przygotowania 5 minut, przepis dla 2 osób)

V Ten przepis jest bez glutenu

Najlepsza pasta jajeczna ze świeżym pieczywem to pomysł na pyszne i szybkie śniadanko 🙂 Macie ochotę na taką kanapeczkę?

Składniki:

  • 4 jajka na twardo
  • 1.5 łyżki majonezu
  • 1 łyżeczka śmietany 18%
  • pół łyżeczki musztardy
  • 50g startego sera żółtego
  • sól
  • pieprz
  • szczypiorek, cebulka do dekoracji

Przygotowanie:

ostudzone jajka drobno siekamy i mieszamy z majonezem, śmietaną, musztardą i żółtym serem. Całość doprawiamy solą i pieprzem do smaku.

Najlepsza pasta jajeczna powinna być podawana ze świeżym pieczywem i przyozdobiona szczypiorkiem.

Smacznego!

Udostępnij naShare on FacebookPin on Pinterest

jeden komentarz “Najlepsza pasta jajeczna

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

18 − = 15

Pełnia Smaków Softkiss Fundacja Konsensus Bezapelacyjnie TipCapital TipCapital