Najlepsza pasta jajeczna

Łatwy

Tani

Bezglutenowe
Najlepsza pasta jajeczna ze świeżym pieczywem to pomysł na pyszne i szybkie śniadanko 🙂 Macie ochotę na taką kanapeczkę?
|
![]() 0 z 5 (0 głosów) |
|
![]() 0 z 5 (0 głosów) |
![]() |
Przygotowanie | Gotowanie | Gotowe |
5 min | 10 min | 15 min |
![]() |
|
Przygotowanie | 5 min |
Gotowanie | 10 min |
Gotowe | 15 min |
SKŁADNIKI:
![]() |
Porcje |
2 |
jajka - 4 sztuki
majonez - 1 1/2 łyżki
śmietana 18% - 1 łyżeczka
musztarda - 1/2 łyżeczki
starty ser żółty - 50 g
sól
pieprz
szczypiorek, cebula do dekoracji
PRZYGOTOWANIE
Jajka gotujemy 8-10 minut na twardo.
Ostudzone jajka drobno siekamy i mieszamy z majonezem, śmietaną, musztardą i żółtym serem.
Całość doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Pasta jajeczna powinna być podawana ze świeżym pieczywem i przyozdobiona szczypiorkiem.
Podziel się swoją opinią!
0 komentarzy
Pokaż komentarz

Podana treść jest wulgarna. Prosimy, zmień ją!